VERKOOP

Floradvies kent de weg binnen de sierteelt. Dankzij jarenlange praktijkervaring sinds 1999 uit commerciële functies in de sector, een groot netwerk en ruime markt- en productkennis.

Velen spreken over jezelf onderscheiden en positioneren, maar als je niet weet waarom of waarmee, wordt je nooit succesvol.

Het begint daarom met het bepalen van jouw stip op de horizon.
Waar ga je voor? Waar sta je voor? En wanneer wil je het bereiken?

Verkoop is het overbrengen van jouw eigen enthousiasme op een ander.

Dat is zeker waar! Maar als jouw enthousiasme geen nut noch noodzaak toont, ben je niet nodig of gewild en wordt je niet gekocht..

Floradvies helpt je om jouw unieke propositie te ontwikkelen en verbeteren. Zo kan je in bestaande en nieuwe markten effectiever communiceren en betere resultaten realiseren.

Met een compact en werkbaar verkoopplan, met duidelijk omschreven doelstellingen en activiteitenplanning, organiseert Floradvies jouw commerciële activiteiten tot één samenhangend geheel.

Wil je een doeltreffende planning van jouw verkoopactiviteiten met realistische doelstellingen? Neem dan contact op voor een afspraak.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Het commerciële succes van verkopers, accountmanagers en adviseurs wordt grotendeels bepaald door de perceptie en het oordeel van hun klanten.

Klanten zijn ook gewoon mensen. En mensen doen zaken met mensen.
Benader jouw klanten daarom op een menselijke manier en zorg dat zij jullie contact ook als plezierig ervaren.

Speciaal voor verkopers en accountmanagers biedt Floradvies samen met KEEP Company Coaching  het bewezen online-programma KEEP Improving Sales® aan. Dit is het enige online-programma waarin alle verkoop- en adviesstijlen, inkoopstijlen en de verkoop- en adviesvaardigheden worden gecombineerd.

Ga voor meer informatie over KEEP Improving Sales naar KEEP Succes