ONTWIKKELING

Ontwikkeling is de manier waarop iets verandert of groeit.
De verandering van activiteiten, gebruiken of locaties  en meestal gericht op verbetering of uitbreiding.

Iedereen en ieder bedrijf ontwikkelt zich op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo.
Deze verschillen in ontwikkeling maken de wereld ook divers en zorgen voor onderscheid.

Als ondernemer ben je dagelijks druk bezig met uiteenlopende vraagstukken binnen jouw bedrijf. Bijvoorbeeld over teelt, management, energie, financiën of commercie. Dat de juiste oplossingen voor deze vraagtukken jouw succes bepalen, staat vast.

Continue

Als geen ander weet Floradvies dat de dagdagelijkse hectiek van de sierteeltsector jouw planning soms lelijk overhoop gooit en doelstellingen daardoor niet altijd kunnen worden gehaald. En dat je als ondernemer het liefst bezig bent met de aansturing van jouw medemerkers en de ontwikkeling van jouw bedrijf, nieuwe producten en of diensten.

Floradvies helpt ondernemers om zichzelf, de medewerkers en de organisatie continue te blijven ontwikkelen. Met duidelijke doelstellingen voor de lange termijn, een heldere strategie en ook de invulling en planning van de commerciële activiteiten.

Extern

Vanuit een externe positie buiten jouw organisatie en met een kritische blik, helpt Floradvies je aan nieuwe inzichten en uitdagingen om marktontwikkelingen vanuit andere invalshoeken te bezien.

Naast de marketing-planning met heldere doelstellingen en een effectieve organisatie, gaat het er vooral om de medewerkers de juiste dingen en ook goed laten doen. Floradvies ondersteund dan ook op pragmatische wijze bij de implementatie van de marketingplanning.

Benieuwd hoe Floradvies je kan helpen ontwikkelen? Zowel persoonlijk als jouw organisatie, neem dan contact op.