MARKETING

Marketing is alles om de verkoop van je producten en diensten te bevorderen. Het hierbij inspelen op de klantbehoeften vergroot jouw succes!

Floradvies helpt je bij de ontwikkeling en implementatie van een effectieve marketingstrategie.
Samen onderzoeken we de kansrijke markten en doelgroepen. Zo bepalen we de juiste marktbenadering en jouw ontwikkelkansen voor de toekomst.

“Marketing is het leveren van klanttevredenheid op een winstgevende manier.”

– Phillip Kotler

Marketing is een continue proces. Er ontstaan steeds nieuwe behoeften en daarmee kansen en bedreigingen. Nieuwe inzichten vormen weer nieuwe doelstellingen met een aangescherpte strategie.

Floradvies helpt je vanuit een externe en onafhankelijk rol met een kritische blik op jouw bedrijfsvoering. Zo is er continue aandacht voor jouw ontwikkeling en de voortgang van de resultaten.

Door jouw organisatie en activiteiten op de lange termijndoelstellingen in te richten, realiseer je het maximale resultaat tegen de laagste kosten.

Floradvies zorgt voor een heldere en praktische marketing planning. Dankzij jarenlange praktijkervaring, een groot netwerk en ruime markt- en productkennis helpt Floradvies je ook op praktische wijze bij de implementatie en de uitvoering hiervan.

FLORADVIES HELPT JE OP WEG EN HOUDT JE OP KOERS!

Neem contact op voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek en ontdek hoe Floradvies jou kan helpen.